Moeder en dochter cadeau ideeën

De liefde tussen moeder en dochter is voor altijd

De relatie tussen moeder en dochter is de eerste relatie die je hebt. Een relatie die daarna kan uitgroeien tot de meest warme en liefdevolle die je ooit zult hebben. Of de meest gecompliceerde.

Wij hebben op onze website geweldige cadeaus die jullie aan elkaar kunnen geven om de moeder en dochter band een boost te geven!

Moonstone

De moonstone neemt veel waarde met zich mee, de naam zegt het al, deze steen heeft een sterke band met de maan en vrouwelijke energie en daarom is dit ook een top moeder dochter cadeau!

Verzorging van Maansteen

Maansteen is een hele zachte en broze steen. Er komen gemakkelijk krassen in en ze is zeer breekbaar. Met het onderhouden van de steen is het verstandig om chemicaliën, fel zonlicht en water zo veel mogelijk te vermijden. Als de steen zijn glans verliest kan je deze opwrijven met een doek met eventueel wat olie erop. De edelsteen kan natuurlijk bijzonder goed opgeladen worden in het maanlicht.

Droogbloemen

Op bloemen raak je nooit uitgekeken. En je geniet er het liefst zo lang mogelijk van. Droogbloemen zijn dan ook een goede florale toevoeging voor in huis, met hun warme kleuren en lang vaasleven. Maar ook buiten de vaas doen ze het goed.

Een top cadeau dus!

Kaartje doen?

Een bosje bloemen met een kaart is ook altijd wel leuk om aan je moeder of dochter te geven, schrijf er wat leuks bij. Een persoonlijke verrassing voor ieder moment!

Vrouwen kunnen niet genoeg tassen hebben!

Crossbodytassen zijn ideaal voor verschillende gelegenheden. Of je nou een dagje uitgaat, gaat shoppen, naar een concert of festival, met een crossbodytas heb je al jouw essentials altijd bij de hand. Ideale moeder dochter cadeau !

leuk nadenkertje

Kies samen uit de mooiste moeder en dochter armbanden, die symbool staan voor jullie liefdevolle band. Het gaat namelijk niet om het sieraad, maar meer om de symbolische waarde erachter!

De waardering van www.swanmarket.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.7/10 gebaseerd op 55 reviews.
Deze site maakt gebruik van cookies om u een betere ervaring te bieden. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.