Voeg een vleugje humor toe aan je kerstcadeaus met deze 10 grappige ideeën!

Lachende mensen met kerstcadeaus

Voel je je tijdens de feestdagen een beetje cadeau-verstrikt? Maak je los uit die verpakkings-knopen en overweeg om een grappig kerstcadeau te geven! Een grappig kerstcadeau kan niet alleen een glimlach op ieders gezicht toveren, maar ook een geweldige manier zijn om je persoonlijkheid en gevoel voor humor te laten zien.

Of je nu een kerstcadeau wil geven aan iemand die niet al te veel houdt van grote gebaren of juist iemand die alles al heeft, een grappig kerstcadeau geven past hier perfect bij. Door een grappig kerstcadeau te geven, kun je je waardering en affectie laten zien en zorgen voor onvergetelijke herinneringen.

Dus waar wacht je nog op? Geef iemands dag wat vrolijkheid door een grappig kerstcadeau te geven! Heb je geen inspiratie? Lees dan verder en ontdek 10 ideeën voor een grappig kerstcadeau!

1. Studio Marvin x Pinkie Muurcirkel Panda

Deze muurcirkel is bedrukt met de uitdrukking “home is where your belly doesn’t have to be ingehouden”, een humoristische variant van de uitdrukking “thuis is waar het hart is”. Deze muurcirkel voegt niet alleen humor toe aan elke kamer waar die wordt gehangen, maar het dient ook als een herinnering dat thuis een plek is waar je kunt ontspannen, jezelf kunt zijn en alles maar kunt eten wat je wil zonder enige zorgen Dit is een geweldig kerstcadeau voor iemand met een goed gevoel voor humor en een liefde voor eten!

2. Studio Marvin Tegel Mij Niet Bellen!

Deze tegel is een speelse manier om aan te geven dat je niet lastig wil worden gevallen. Dit is superleuk voor iemand die dit vaak zegt of die vindt dat hij vaak gestoord wordt. Zo kun je deze tegel ophangen op de deur van je kamer of kantoor.

3. Katoenen Tas Pizza

Iedereen houdt wel van pizza en kan zich dan zeker inleven in de tekst “I wish pizza was a vegetable”. Het is een grappig kerstcadeau om te geven aan een vriend of familielid die wel van een grapje houdt of een grote liefde heeft voor pizza en altijd op zoek is naar een smoes om pizza te kunnen eten!

4. Sokken – I believe in annoyed at first sight

Deze sokken houden je niet alleen lekker warm, maar zorgen ook voor een glimlach op je gezicht zodra je deze ziet! Het is een perfect cadeau voor iemand die vaak geïrriteerd is of houdt van sarcastische of droge humor. Ook is het een leuk cadeau voor iemand die vaak gestrest is en een beetje vrolijkheid nodig heeft.

5. Banaan droogbloemenvaas

Wat een onverwachte combinatie: een banaan en een droogbloemenvaas! Met deze droogbloemenvaas laat je je bloemen op een unieke en grappige manier zien. Perfect voor iemand die houdt van ongewoon interieur items en goede humor!

6. Fleur Zelf Lekker Op Poster

Een passief agressieve poster met de tekst “Fleur zelf lekker op!” erop. Deze poster fleurt je saaie muur op door de mooie felle kleuren.

7. Mr/Mrs Lamp

Deze lamp is one-of-a-kind doordat deze lamp in de vorm van een pop gemaakt. Je kunt de ledematen bewegen en daardoor creatieve variaties maken. Met deze lamp zul je gegarandeerd een glimlach toveren op iemands gezicht!

8. Etui ‘bibs’

Deze etui benadrukt duidelijk waarvoor je het kunt gebruiken! Het is een grappig en leuk kerstcadeau om te geven aan een toekomstige of nieuwe moeder!

9. Houten Vlinderdas Superman of Batman

Zo’n houten vlinderdas kom je niet vaak tegen! Het is een grappig en uniek kerstcadeau om te geven aan je man, vooral als hij fan is van Superman of Batman.

10. Veggie!

Het kan zijn dat niet altijd iedereen even weet dat je vegetariër bent en dan zou het soms wel goed uitkomen dat je dit op je voorhoofd kon schrijven. De perfecte oplossing hiervoor is deze Veggie! ketting. Het is een uniek kerstcadeau voor iemand die houdt van groenten of vegetariër is.

Je hebt zojuist een aantal opties gezien die je kunt geven als kerstcadeau aan je vriend, familielid of collega. Hopelijk heb je hieruit een grappig kerstcadeau kunnen vinden. Zo niet, neem dan eens een kijkje in deze blog!

Wij wensen je een grappige kerst toe!

Gerelateerde producten

Gerelateerde blogs

De waardering van www.swanmarket.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.6/10 gebaseerd op 90 reviews.
Deze site maakt gebruik van cookies om u een betere ervaring te bieden.