Onderhoud voor mannen van Rottlucht!

Rijdend langs het zoveelste billboard met een zwoel kijkende hollywoodacteur, dachten Roon en Steef dat dit ook anders moest kunnen. Echte mannen hoeven niet zwoel in de camera te kijken en hoeven ook geen sixpack te hebben. Daarom is Rottlucht alles wat bestaande mannenverzorging niet is. Zij noemen het zelf trouwens liever geen verzorging. Rottlucht is onderhoud. Onderhoud voor mannen. Alleen het broodnodige zonder veel poespas.

Rottlucht valt onder de “aquatische geuren”. Omdat je dan nog steeds niet weet wat het is, noemen zij het gewoon een frisse ouderwetse mannenlucht. Ze stoppen hetzelfde luchtje in het geurwater, de zeep en in de handgel. Wel zo makkelijk. Rottlucht is van Rotterdam, maar is niet minder lekker daarbuiten.

Hieronder staan drie onderhoudsboxen van Rottlucht die leuk zijn om te geven maar nog leuker om te krijgen. 😉  Deze mag je zeker niet missen!

Onderhoudsbox Bankzitter

De onderhoudsbox Bankzitter van Rottlucht, bevat alles voor de echte bankzitter oftewel amateursporter. Echte mannen douchen zonder onderbroek. Deze boxen helpen de echte bankzitter graag richting de derde helft.

De onderhoudsbox bevat twee flessen Rottlucht Zeep en een handdoek. Daar kom je het seizoen wel mee door.

Onderhoudsbox Gladjanus

De onderhoudsbox Gladjanus van Rottlucht, bevat alles voor de echte gladjanus. Echte mannen versieren zonder smartphone. Deze boxen helpen de echte gladjanus graag, om goed voor de dag te komen.

De box bestaat uit Rottlucht zeep van een halve liter, Rottlucht geurwater van 50 ml en een Rottlucht handdoek. Meer heb je niet nodig.

Onderhoudsbox Slimmerik

Echte mannen wassen hun handen stuk. Deze boxen helpen de echte Slimmerik na het vuile werk.

De onderhoudsbox Slimmerik van Rottlucht, bevat alles voor de echte Slimmerik in het nieuwe normaal. De box bestaat uit twee flessen zeep van een halve liter en twee flesjes handgel van 50 ml met 70% methanol, oftewel lekker veel alcohol. Dit zijn makkelijke flesjes voor thuis of onderweg!

De waardering van www.swanmarket.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.8/10 gebaseerd op 179 reviews.
Deze site maakt gebruik van cookies om u een betere ervaring te bieden.