Pastelkleuren knallen dit jaar!

Pastelkleuren

Pastelkleuren lente 2022

Fashion week voor de lente 2022 is natuurlijk al weer bijna een jaar geleden, trend zijn toen al gezet en die zien we deze lente goed terug. Lente 2022 is echt het seizoen van pastelkleuren. Suikerspin roze, pastelgeel, babyblauw, groen en oranje. Je ziet het allemaal terug in de winkels en dus ook in je kledingkast.

Lente is echt het seizoen van combineren van deze kleuren. Pastelkleuren zijn een hit, maar kleur op kleur combineren is ook een echte hit dit jaar. Kleuren die je normaal gesproken niet zou combineren, kan dit seizoen allemaal. Roze met oranje? Doen! Een zachte kleuren outfit, die toch best hevig is, dat is lente 2022.

Waar de een een liefde heeft voor heftig aanwezige outfits, valt de ander liever wat minder op. De pastel trend is daarom perfect voor iedereen. Combineer de kleuren op de meest heftige manier of combineer het op iets simpels. Een mooie paarse blouse combineer je gemakkelijk met een beige broek. Waar je ook weer een groene broek leuk kan combineren met een roze top. Niets is verkeerd dit seizoen. Lente 2022 is echt een seizoen om te knallen in jouw stijl, met jouw favoriete kleuren. Elke kleur vind je wel terug in de winkels, dus dit seizoen zijn jouw outfits echt spot on!

Knallen in je eigen stijl

Knallen in je eigen stijl, knallen in pastelkleuren, met welke kleding kun je dat het beste doen? De kleding van Swan Market natuurlijk! Gelukkig helpen wij je een handje vooruit, scheelt voor jou weer wat! De perfecte items voor de pastelkleuren trend zitten er voor jou sowieso tussen!

phixi
phixi
phixi

Een top, broek en jurk, hele simpele items, die je echt perfect op jou manier kan combineren. De groene broek kan je super tof combineren met een beige truitje, wil je voor iets heftigers gaan? Ga voor een lekker oranje of roze kleurtje! Het is jouw outfit, dus jij kan alles bepalen!

Check de hele pastelkleuren outfit collectie voor de leukste outfits voor deze lente!

De waardering van www.swanmarket.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.9/10 gebaseerd op 189 reviews.