Picknicken, de perfecte zomer gelegenheid!

De zomer, de beste tijd om een kleedje te pakken en te gaan picknicken in het park. Naast dat je picknick vooral draait om het eten en de gezelligheid, is de look van jouw kleedje ook belangrijk. Een kleedje waarop je kan eten, maar ook Instagram foto’s mee kan maken. Maar hoe maak je jouw kleedje nu zo leuk mogelijk? No worries, we got you.

Picknicken doe je met een kleedje

Om mee te beginnen, heb je natuurlijk een kleedje nodig. Een kleedje is een echte must wanneer je gaat picknicken. Een wat grotere kleedje, met een vrolijke uitstraling is wel de perfecte basis voor jouw picknick.

De kleedjes van TRIMTA zijn gemaakt voor jouw zomerse picknicks!

Naast je kleedje, heb je natuurlijk veel meer nodig. Want een picknick zonder cocktails, is dat wel een picknick? Een heerlijke zaterdagmiddag, op je kleedje in het park, gezicht in de zon. Daar hoort een cocktail bij. Of een mocktail, net wat jij wilt.

Nu ben ik zelf altijd van mening dat je cocktail lekker moet zijn, maar er ook mooi uit moet zien. Het perfecte glas voor jouw cocktail die er ook nog eens mooi uitziet op jouw kleedje. Wat een toeval dat wij precies hebben wat jij zoekt! 😉

Bij een picknick hoort taart, maar ook fruit. Niet alleen lekker, het ziet er ook nog eens zomers uit al die kleuren. Maar fruit meenemen kan soms nog wel eens lastig zijn. Het moet toch mooi en vers blijven. Hoe kan dat nu het beste? Het fruitzakje van Gekkiggeit is daarvoor perfect. Je fruit op een leuke manier meenemen en het blijft ook nog eens mooi in het fruitzakje!

Maar naast alle praktische dingen die je mee moet nemen wanneer je gaat picknicken, is het belangrijkste natuurlijk dat je ontzettend veel plezier hebt! Stiekem hopen wij dat de spullen van Swan Market daarbij mee helpen!

De waardering van www.swanmarket.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.9/10 gebaseerd op 189 reviews.