Prachtige glimmers om te geven!

Achter veel sieraden zit een verhaal; meestal komt het omdat je ze bij een speciale gelegenheid hebt gekregen en/of dat je het van een bijzonder iemand hebt gekregen!

Het is daarom een uitstekend idee om in deze barre tijden een geliefde, een vriend(in) of gewoon iemand die het verdient, te verrassen met een mooi juweeltje. We hebben in onze online winkel ontzettend veel mooie en betaalbare sieraden, hieronder volgt een kleine selectie!

ZILVEREN SCHATTEN!

Het is bijna als een lievelingskleur… super persoonlijk; houd je van goud of houd je van zilver. Vaak wordt het ook bepaald door wat jouw ouders dragen, dat geeft aan hoe persoonlijk het is. Veel mensen zien het ook als “of of”, terwijl het wat ons betreft ook echt als “en en” kan, afhankelijk van jouw outfit, gemoedstoestand, details in accessoires, etc.

Hierboven een prachtige selectie sieraden van onze geliefde creatives: Juulry, MINC, Artegia en By living stories.

GOUDEN BLING BLING!

Ah… het ging aardig met selecteren, maar nu worden we zelf hebberig! Wat een prachtige gouden juwelen! Je mag er zijn, voel je niet geromd om te “shinen”. Je kunt ook met goud vele kanten op, maar waar je de sieraden ook op draagt, het geeft jouw outfit altijd net dat beetje extra!

Hierboven hebben we een aantal prachtige glimmers geselecteerd uit de collecties van: Artegia, MINCJuulry en By living stories!

De waardering van www.swanmarket.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.9/10 gebaseerd op 203 reviews.