Shop De Stijl: Lente Editie

droogbloemen

Deze week weer een nieuwe editie van “shop de style”. In deze blogs bespreken we een aantal hele toffe producten van verschillende creatives, die helemaal te gek zullen staan in jouw interieur!

Met deze mooie producten kan jij jouw huisje opfleuren dat ideaal is voor de lente van 2022!

Maar hoe begin je daar aan en wat gaat goed samen? Gelukkig hoef jij daar niet veel over na te denken en heb je ons!

Een bosje droogbloemen kan al heel wat leuks toevoegen aan jouw interieur. De droogbloemen worden door Esme zelf met de hand gemaakt dus elk bosje is uniek en met liefde gemaakt speciaal voor jou.

Bos Droogbloemen Made to Order

BLOEMEN ZEEP

Haal ook de heerlijke bloemen geur in huis door gebruik te maken van de zeer milieuvriendelijke zeepjes van SHPPR Lifestyle. Dit zeepje heeft een fijne en frisse geur dat jij je handen wilt blijven wassen. Jouw handen voelen daarna ook heel zacht aan wat altijd fijn is toch?!

Soap Fleur De Pommier

 

BLUE EARRING

Toch liever iets aan je lichaam willen toevoegen? Deze baby blauwen oorbellen zijn zo leuk voor met Pasen of gewoon voor te matchen met jou lente outfits!

Blue Bow

 

DE BAMBOO NAPKIN HOLDER

Deze zeer toffe servethouder is milieuvriendelijk en uiteraard ook duurzaam. Want we moeten allemaal toch wel een beetje duurzaam gaan denken de laatste tijd 😉 + hij gaat mega leuk op jouw tafel staan!

Bamboo Napkin Holder

 

ARTURA VAAS

De vaas om mooi weg te zetten als decor of om jouw mooie bloemetjes in te zetten. Deze vaas is toch niet te missen?!

Artura – Big

 

LENTE JURK

Met de heerlijke dagen die eraan komen nemen we onze mooiste lente kleren weer uit de kast! Wat een fijn gevoel is dat altijd, de dagen worden langer, het weer word warmer en wij kunnen weer pronken met onze mooiste lente en zomer kleding! Kijk jij er ook zo naar uit? Ik wel in ieder geval! Bekijk onze jurken collectie en vind de perfecte lente jurk!

 

De waardering van www.swanmarket.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.9/10 gebaseerd op 189 reviews.