Shop de style: #6 Color kitchen

Deze week weer een nieuwe editie van “shop de style”. In deze blogs bespreken we een aantal hele toffe producten van verschillende creatives, die helemaal te gek zullen staan in jouw interieur!

De blogs zullen elke week in het teken staan van een “Swan-style”. Deze week is dat de style “Color kitchen”. Hoe leuk is dat!

Enjoy!

Mug Casablanca Large & Espresso – SHPPR Lifestyle

Heerlijke kopjes van SHPPR Lifestyle om jouw favoriete cappuccino of espresso uit te drinken. Een lekkere zwarte koffie of thee kan natuurlijk ook. Net wat jij lekker vindt! Ze kunnen niet in de vaatwasser, dus even met de handen afwassen.

Ceramic coffee mugs – SHPPR Lifestyle

Hoe gaaf zijn deze koffie mokjes van SHPPR Lifestyle! De mokken zijn van geglazuurd aardewerk en zijn handgemaakt en handbeschilderd, waardoor elke mok uniek is qua kleur en vorm.

Per item kan een subtiel (kleur)verschil zichtbaar zijn. De mokken zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren en zijn leuk te combineren!

Salt & Pepper Lucky Fish – SHPPR Lifestyle

Salt & pepper Lucky fish van SHPPR Lifestyle is het meest schattige peper en zout stel, wat je ooit hebt gezien. Daarnaast brengt het ook nog geluk! En een beetje geluk kunnen we allemaal wel gebruiken. De vis staat in de Chinese cultuur voor geluk en dit nemen we graag over. 😉

Ceramic 70’s Coffee pot, Tea Mugs, Filter – SHPPR Lifestyle

Het is “back to the seventies” met deze hippe 70’s mokken. Bovendien zijn ze gemaakt van hoogwaardig keramiek en hebben een stoere, aardse kleur. Zo creëer je een speels effect op tafel. Onze favoriet dus!

Old skool koffie zetten was nog nooit zo leuk! De filter van keramiek staat fantastisch in jouw keuken en maakt heerlijke ouderwetse koffie. Bij de mooie koffie filter van SHPPR Lifestyle hoort natuurlijk deze koffie pot! Staat mooi en schenkt heerlijke koffie.

Shop deze toffe keuken musthaves en nog veel meer bij Swan Market! 🤩

De waardering van www.swanmarket.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.8/10 gebaseerd op 208 reviews.