Valentijn cadeau’s voor jouw vriendin, die vind je hier!

valentijn

Elk jaar komt Valentijnsdag terug, en soms is het lastig om op te blijven komen met originele Valentijn cadeau’s. Gelukkig hebben wij een breed assortiment aan producten en willen wij jou graag helpen het perfecte cadeautje te vinden voor jouw vriendin.

 

Droogbloemen

Wat mag absoluut niet ontbreken op Valentijnsdag? Je raadt het al, de bloemen natuurlijk! Heb je de afgelopen jaren al met een bos rozen voor de deur gestaan? En wil je het dit jaar net wat anders doen? Ga dit jaar niet voor de rozen, maar droogbloemen! Iets waar je vriendin nog weken later naar kan staren!

Sieraden

Bij Swan vinden wij het belangrijk dat de mensen hun Valentijn cadeau’s ontvangen met een grote glimlach op hun gezicht.

Veel sierraden dragen een bijzonder verhaal bij zich, omdat je ze krijgt op een speciale gelegenheid of omdat je ze krijgt van een speciaal iemand. En elke blik die je werpt op het sieraad brengt die herindeling terug,

Daarom sla je met sieraden nooit de plank mis. Met verschillende varianten van oorbellen, ringen, kettingen en armbandjes sla je zeker de plank niet mis. Is je vriendin iemand die goud draagt? Of gaat ze toch voor zilver? Meer dan genoeg keuze uit ons assortiment!

Vazen

Op zoek naar de perfecte vaas om de bloemen in te zetten voor deze Valentijnsdag? No worries, daarvoor hebben wij een echte eyecatcher, lekker opvallend, net iets anders.

Geeft jouw bos bloemen net dé finishing touch met dit Valentijns cadeau

Kaarsen

Nu is Valentijnsdag de dag om de liefde te vieren, dit mag natuurlijk altijd, maar 14 februari is altijd net wat extra. De dag om de liefde te vieren is voor jullie samen. Er samen een romantische dag van maken. Wat voegt er nu vaak een extra touch aan de romantiek? Kaarsen natuurlijk. Hier heeft niet alleen je vriendin plezier aan, maar jij ook. Het is ten slotte toch jullie dag. Hieronder een kleine selectie van de kaarsen.

Nu zijn deze cadeautjes maar een kleine selectie van wat er allemaal valt te kopen bij Swan. Zijn deze cadeautjes net niet wat jij zoekt voor je vriendin? No worries! Neem een kijkje in ons verdere assortiment op de website. Misschien dat je daar wel hét cadeautje vindt voor jouw vriendin!

De waardering van www.swanmarket.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.9/10 gebaseerd op 189 reviews.