Vijf cadeautjes waar mijn vrouw mij mee mag verrassen!

Ooooohh… cadeautjes voor mannen! Wat een crime en een gedoe kan dat zijn! Eén van de meest gehoorde antwoorden op de vraag: “Wat wil je hebben?” is: “Ik hoef niets, want ik heb alles al!”. Vaak is dat ook zo, maar met lege handen aankomen is ook weer zo. En stiekem wordt het dan eigenlijk juist een sport om hem te verrassen.

Waar vrouwen vaak meer gaan voor “gevoelscadeaus” denken mannen vaak aan functionele cadeaus. Ze kunnen daarom heel blij zijn met sokken en boxershorts, omdat je die altijd pas weer koopt als ze allemaal kapot of kwijt zijn. Oké, het is misschien niet verrassend, maar het is dan wel een geslaagd cadeau.

Helaas is het mannen-assortiment op onze website nog niet heel groot, maar toch nét voldoende om wat toffe cadeaus op een rij te zetten!

1. ARMBAND VAN HELDER DUTCH DESIGN

Een toffe armband met strak vormgegeven sluiting! Met een zwarte variant zit je sowieso goed, want die matcht overal bij. Helder Dutch Design heeft tientallen armbanden in zijn collectie, ook wat meer uitdagende kleuren en materialen!

2. KAPI GROOT – PEBBLE GRAY VAN KRAFLA

Wacht… een vaas? Voor een man? Ja!! Ook een man heeft behoefte aan groen in zijn huis. Helemaal als er een ingenieus systeempje voor zorgt, dat de plant precies de hoeveelheid water krijgt, die het nodig heeft. Echt super tof bedacht en vormgegeven door Krafla. De plant zuigt als het ware via de lont het water uit het bakje, zo heb je dus niet alleen een tof product, maar ook een goed verhaal erbij!

3. ONMISBARE HOODIES

Over comfortabele kleding gesproken, de meeste hoodies worden afgedragen tot op de draad. Vaak zijn ze effen van kleur, maar deze hoodie van Ink&Co is uniek door zijn toffe opdruk. Blauw doet het altijd goed! Ideale weekend-trui dit!

4. TOF HOUTEN HORLOGE VAN LAY3RD

Jaaa!! Echt een hele toffe “klok” en vooral uniek ook! Juist daar ben je altijd naar op zoek: een horloge die op zich zelf staat en die vooral jou aanspreekt. Lay3rD heeft verschillende ontwerpen en designs, dus als deze het niet helemaal is, dan kan je ook voor een andere gaan!

5. ONDERHOUDSBOX GLASJANUS

Als je iets met Rotterdam of Rotterdams hebt, dan ben je meteen weg van Rottlucht. Naast het feit dat je met een “ruikertje” altijd goed zit (en deze ook serieus lekker ruikt), zijn die namen gewoon geweldig: “gladjanus” en “geurwater”. Doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg! 😉

De waardering van www.swanmarket.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.6/10 gebaseerd op 105 reviews.
Deze site maakt gebruik van cookies om u een betere ervaring te bieden.