Beocca portemonnees

beocca portemonnee

Combineren is key toch? Waar we pas geleden al een blog schreven over Beocca rugzakken weten we natuurlijk als geen ander hoe leuk het is om te combineren. Want naast de mooie rugzakken, heeft Beocca ook portemonnees!

Tijd voor vervanging

Een portemonnee is echt zo iets dat je jaren gebruikt en wanneer die vervangen moet worden, je er nog een jaar mee wacht. Want waarom een nieuwe kopen als ik hem gewoon nog kan gebruiken? En als die dan uiteindelijk stuk gaat, moet je toch een nieuwe kopen, maar welke moet je dan kopen. Investeer je in een goede portemonnee zodat je er weer jaren mee kan doen? Of koop je snel eventjes iets zodat je elk jaar weer een nieuwe kan kopen? Investeer in Beocca portemonnees!

Investeer in combinatie!

Combineren valt op, de juiste kleuren bij elkaar, heerlijk! Maar naast dat combineren iets is valt opvalt en er leuk uitziet, is het ook nog eens heerlijk om dat het hetzelfde merk te doen! Een rugzak van het zelfde merk, met daarbij een passende portemonnee van weer hetzelfde merk!

Beocca heeft niet alleen mooie, praktische rugzakken, maar je raadt het al, ook mooie, praktische portemonnees. In plaats van elke paar maanden een nieuwe portemonnee te moeten kopen, is die van Beocca een portemonnee die je nu koopt en vervolgens een tijd niet meer over je portemonnee hoeft na te denken. Eentje waar je echt in investeert!

Niet alleen praktisch, ook stylish!

Praktisch is een pluspunt, maar het moet ook goed bij je passen. Je portemonnee trekken terwijl die met je outfit match!

Net een maatje kleiner

Waar de een het heerlijk vindt om een wat grotere portemonnee te hebben voor ale pasjes en los geld. Houdt de ander het liever wat bepakter. Een hele portemonnee voor 5 pasjes, is dat wel nodig? Naast dat Beocca hele mooie portemonnees hebben, zijn er ook pasjeshouders beschikbaar. Liever iets kleins, kan ook gewoon!

De waardering van www.swanmarket.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.8/10 gebaseerd op 179 reviews.
Deze site maakt gebruik van cookies om u een betere ervaring te bieden.