To Jungle

Of we het willen of niet, we hebben de natuur nodig, wij allemaal. Het beschermt ons, ons eten komt er vandaan, onze zuurstof komt er vandaan. En dit is iets wat we bij To Jungle altijd in ons achterhoofd houden.

Maar terwijl wij lekker ons leven leiden en nog eens aan een cocktail slurpen door een rietje, doet een zeeschildpad dat ook. En het plastic zakje om je onschuldige boterham dwarrelt later zo het koraal binnen. Wist jij veel… Nu wel!

Bij To Jungle denken we graag in mogelijkheden over hoe mens en natuur beter kunnen samenwerken. We zoeken stad, land en buitenland af voor de beste, mooiste en leukste alternatieven voor vervuilende producten uit ons dagelijks leven.

Wereldwijd wordt er per jaar 8 miljard kilo plastic weggegooid. Dit zou allemaal richting de afvalverwerkers moeten gaan, maar toch weet een groot gedeelte terecht te komen in onze jungles en oceanen. Tijd voor verandering dus. Wij maken het een stuk makkelijker en leuker met onze To Jungle producten! Voor deze To Jungle producten vinden we het belangrijk dat een stap in de goede richting vooral leuk is! Een duurzame levensstijl is immers geen ‘hype’, maar de nieuwe standaard! Daarom vind je bij ons de onmisbare basics en verrassende nieuwe producten.

Producten van To Jungle

De waardering van www.swanmarket.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.5/10 gebaseerd op 97 reviews.
Deze site maakt gebruik van cookies om u een betere ervaring te bieden.