Droogbloemen en bijpassende vazen!

droogbloemen

Het gebruik van droogbloemen in huis, is een interieurtrend die je nog veel gaat zien dit jaar. Droogbloemen geven namelijk echt kleur aan jouw inrichting. Daarnaast gaan ze nog eens super lang mee en hoef je ze niet te verzorgen, wat natuurlijk erg handig is! Voor ieder interieur is er wel wat wils. Je kunt namelijk super veel kleuren gebruiken en allerlei bloemen combineren.

Deze droogbloemen zijn van SHPPR Lifestyle en zijn met de hand en met heel veel liefde samengesteld! Deze leuke bloemen geven net een beetje extra sfeer en ze gaan ook nog eens super lang mee! Passen deze droogbloemen ook niet perfect bij jouw interieur?

Wij hebben voor jou de leukste droogbloemen en matchende vazen op een rijtje gezet in deze blog.

Droogbloemen in een fles

Met droogbloemen kun je zoveel, je kan ze bewaren in een vaas, in een pot, in een fles of kandelaar. Je kan zo creatief zijn zoals je zelf wilt! Ideaal vinden wij.

Droogbloemen in een vaas

Kleurrijke droogbloemen doen wonderen in een witte vaas. Droogbloemen kleuren en fleuren je hele huis op! Je kan zelf mixen en matchen door bijvoorbeeld boeketten met elkaar te combineren of door verschillende vazen en potten te combineren.

De waardering van www.swanmarket.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.9/10 gebaseerd op 203 reviews.