Grappige cadeaus om te geven

Lieve juf kado

Een grappig cadeautje voor wanneer iemand jarig is, geslaagd is, eigen bedrijf is begonnen of gewoon zomaar. Cadeautjes kun je altijd, op elk moment geven. Of je daar een reden voor nodig hebt? Neejoh, soms moet je gewoon iemand verassen en je liefde voor hen tonen.

Liefde gaat door de lachspieren toch? Daarom hier de grappigste cadeaus om te geven.

Stuur een grappig kaartje

Cadeau’s hoeven niet groot te zijn, soms is een kaartje sturen meer dan voldoende. Bij Swan Market vinden we het belangrijk dat je mensen in het hart raakt en ze daarmee ook een glimlach op hun gezicht bezorgt. De kaartencollectie bevat zoveel grappige kaarten, dat degene die je verrast wel even aan het lachen is.

Gewone vazen zijn ook maar zo saai

De gewone ronde vaas die elke Nederlander in huis hebt staan, niemand krijgt daar een glimlach van op zijn gezicht toch? Nee, je moet het interieur een beetje leuk houden en een grappige twist aangeven. Ronde vazen zijn een beetje saai, maar een vaas in de vorm van billen, klinkt een stuk aantrekkelijker toch? Een grappig billen cadeau, voor je beste vriendinnetje is dit een cadeautje om te lachen!

Items

Bum vase

 14,95

Bloemen, Planten, Potten en Vazen

Bum vase Large

 29,95

Een inspirerende tas is een must!

‘When life gives you lemons, you stuff them in your bra.’ Daar zie ik mijn moeder wel mee door de stad lopen hoor! Grapje natuurlijk. Een grappige tote mag, maakt het zoveel leuker om een tas mee te nemen wanneer je de deur uit gaat. Beter dan een simpele, zwarte tas, am I wrong?

Het kan altijd grappig worden

Sommige cadeaus zijn op het eerste gezicht niet meteen grappig, maar hoe langer je het gebruikt, hoe grappiger het kan worden. Een gin set kan een ontzettend grappig einde hebben, zolang je maar genoeg er van drinkt! 😉

Een grappig cadeau die met een glimlach ontvangen wordt, is altijd fijn om te zien als degene die het cadeau heeft. Natuurlijk zijn dit maar een paar voorbeelden van eventuele mogelijkheden om een grappig cadeau te geven. Check snel het hele aanbod op Swan Market!

Gerelateerde blogs

De waardering van www.swanmarket.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.5/10 gebaseerd op 97 reviews.
Deze site maakt gebruik van cookies om u een betere ervaring te bieden.