Woonaccessoires 2022 die jouw huis lenteproof maken

Bum vase

De lente is weer begonnen, of te wel, tijd voor een huis make over! Nieuw seizoen, nieuwe woonaccessoires! Dit zijn de perfecte woonaccessoires van 2022 om jouw huis lenteproof te maken!

Body vases

Op het moment zijn lichte kleuren helemaal in. Je vind ze overal in terug, zowel in je kleding als in je woonaccessoires. Maar niet alleen lichte kleuren zijn in, het vrouwen lichaam ontwijk je niet meer. Vazen in de vorm van het vrouwelijk lichaam zijn echt de hit deze zomer. Je vindt ze in allerlei vormen en maten, vaas die jouw lichaam weerspiegeld. Deze vazen zijn echt perfect voor je interieur en ook nog eens helemaal lenteproof!

Bum vase

Animal lover de perfecte woonaccessoires

Naast dat je je huis het liefste vult met oneindig veel vazen, zie je in de lente van 2022 de dierenprintjes en allerlei woonaccessoires in de vorm van allerlei wilde dieren. Denk hierbij aan een lamp in de vorm van een aap of een kaarsenhouder in de vorm van een tijger. Deze trend was in 2021 ook al erg in, maar hoe leuk dat het in 2022 weer terug is!

Droogbloemen trends

Op het gebied van bloemen en planten doen de droogbloemen het heel erg goed deze lente. Ze zijn superleuk te combineren met een leuke vaas. Droogbloemen zijn de perfecte uitvinding voor mensen die van bloemen houden maar geen zin hebben om elke week een nieuwe bos te kopen. Droogbloemen blijven erg lang goed en zijn te verkrijgen in veel kleuren en soorten. Naast dat je zelf het liefste je hele huis ermee zou willen vullen, is het ook leuk om te geven als cadeautje. ze blijven toch wat langer goed dan een bos normale bloemen!

droogbloemen
De waardering van www.swanmarket.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.9/10 gebaseerd op 189 reviews.