Geef je vensterbank een make-over!

Vensterbank met plant

Hoewel je het zelf misschien niet zo fijn vindt dat anderen je huis binnen gluren, doe je dit zelf ook onbewust. Het eerste wat je dan ziet, is de vensterbank. Hoe die vensterbank is gedecoreerd, zegt gelijk iets over wie er woont en hoe zijn of haar huis eruitziet. Het nieuwe jaar is toch echt wel het perfecte moment voor een nieuwe start en dit geldt ook voor je vensterbank. Dus heb jij het gevoel dat je vensterbank niet echt meer aansluit op jou en je huis? Lees dan verder en ontdek hoe je jouw vensterbank een make-over kan geven!

Verf of wrap je vensterbank

We beginnen natuurlijk bij de vensterbank zelf. Is jouw vensterbank wel toe aan een nieuw kleurtje? Je kunt ervoor kiezen om je vensterbank er iets meer uit te laten springen door het in een opvallende kleur te verven of de vensterbank juist te laten aansluiten op de rest van je muur door deze in dezelfde kleur te verven.

Ben je niet zo van het verven? Dan kun je ervoor kiezen om je vensterbank te wrappen. Plakfolie biedt ontzettend veel mogelijkheden. Zo kun je jouw vensterbank een chique en luxe look geven door deze te wrappen in marmer plakfolie. Wanneer je het na een tijdje weer zat bent, kun je de plakfolie weer makkelijk verwijderen.

Maak van jouw vensterbank een zitplaats

Heb je best wel een brede vensterbank? Maak er dan een zitplaats van! Zet er zit- en sierkussens neer en maak er een plek van waar je kan chillen of een boek kan lezen onder het genot van het mooie uitzicht!

Vensterbank zitplek met kussen en deken

Onze sierkussens

Zet wat planten neer op je vensterbank

Planten en bloemen zijn altijd goed om wat meer leven toe te voegen aan je vensterbank. Ook kunnen ze gebruikt worden om je huis wat meer af te schermen tegen inkijk van anderen. Dit kun je doen door bijvoorbeeld een grote vaas met wat bloemen te plaatsen op je vensterbank.

Onze vazen

Decoreer je vensterbank met wat items

Decoreer je vensterbank naar eigen smaak met wat mooie kandelaren en kaarsjes of decoratieboeken. Ook kun je het meer persoonlijk maken door er items te plaatsen die veel voor jou betekenen. Denk aan objecten die je hebt gekregen van een ander of die jij verzamelt.

Onze vensterbank decoratie

Voeg een sfeertje toe aan je vensterbank met lampen

Lampen kunnen een geweldige manier zijn om je vensterbank die gezellige sfeer te geven. Daarnaast helpen lampen ook erg met het afschermen van je huis.

Onze vensterbank lampen

Hopelijk voel je je nu geïnspireerd en kun je aan de slag met jouw vensterbank make-over!

Gerelateerde blogs

De waardering van www.swanmarket.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.6/10 gebaseerd op 90 reviews.
Deze site maakt gebruik van cookies om u een betere ervaring te bieden.