Zo maak je jouw huis gezellig na kerst!

Gezellige sfeer: boek, warme kop koffie

De gezellige en drukke feestdagen zijn voorbij en het is alweer bijna tijd om de bladzijde om te slaan naar een gloednieuw jaar. De kerstboom met al zijn gezellige lichtjes en slingers is weer opgeborgen en ineens voelt het erg leeg in huis. De gezellige sfeer van kerst is verdwenen. Maar wie zegt dat je die gezellige sfeer niet het hele jaar door kunt behouden? In deze blog geven we je een aantal ideeën om jouw huis gezellig te maken na kerst. Lees je mee?

Gezellige verlichting

Laten we beginnen bij verlichting. De tijd van die gezellige kerstlichtjes is voorbij, maar de dagen blijven kort en het is superlang donker. Zorg daarom dat je voldoende verlichting hebt en voeg wat tafellampen toe aan je interieur. De vintage tafellampen van Billa en Gloei zijn echte sfeermakers. Om te zorgen voor een écht warm sfeer kun je er goudgele lampjes in draaien.

Ook kaarsen zijn echte sfeermakers en ze zijn een betere optie als je stroom wilt besparen! Het is altijd leuk om aan het eind van de dag een kaarsje aan te steken. Ben je toe aan een wat vrolijkere sfeer in je huis? Ga dan voor de neon dip dye kaarsen van De maan is rond.

Ben je al die felle kleurtjes wel een beetje zat na kerst? Ga dan voor de kaarsjes van SHPPR Lifestyle en Slow Living Boutique.

Die kaarsjes van Slow Living Boutique passen perfect in zo’n Mohani lantaarn van Mayala Home.

Gezellig groen

Groen moet je doen! Wat groen kan je huis een stuk meer opleuken. Zo kun je wat plantjes aan je interieur toevoegen of van die Japanse marimo’s van This is not a pizza!

Het geven van water aan je plantjes kan best wat werk zijn. Zo kan je het wel eens vergeten of weet je niet zo goed hoeveel water je moet geven aan zo’n plant. Hoe fijn zou het zijn als de plant zichzelf nou eens water geeft? Dat is mogelijk met de Kapi plantenpot van Krafla. Je vult de plantenpot met water en vult deze pas weer aan als het leeg is. Je hoeft er verder niets meer voor te doen. Zo kun je met veel minder inspanning, langer genieten van groen in je huis!

Bloemen, Planten, Potten en Vazen

Kapi – Groen

 31,50 39,50

Bloemen, Planten, Potten en Vazen

Kapi – Zwart

 31,50 38,50

Bloemen, Planten, Potten en Vazen

Kapi – Sleek Gray

 31,50 39,50

Bloemen, Planten, Potten en Vazen

Kapi Klein – Pebble Gray

 31,50

Gezellige kussens en dekens

Kussens en dekens houden je lekker warm en maken je huis ook nog eens gezelliger. Op Swan Market hebben we heerlijke wollen kussentjes van Mayala Home en VintageEuropeanCraft. Ook hebben we zelfgebreide kussentjes van Loop ’N Craft.

Voor warme dekentjes kun je terecht bij TRIMITA. Ze heeft ze in verschillende kleuren en maten, zo kun je makkelijk combineren met de kussens.

Gezellige prints

Fleur je lege muur op met de gezellige fine art prints van Studio Binck en voel je verbonden met de natuur.

Hopelijk hebben we je geïnspireerd met onze ideeën en kan jij het nieuwe jaar ingaan met een gezellig plekje in huis waar je lekker kunt ontspannen en tot rust kunt komen!

MEER ZIEN VAN HUIS EN WONEN

Gerelateerde blogs

De waardering van www.swanmarket.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.6/10 gebaseerd op 90 reviews.
Deze site maakt gebruik van cookies om u een betere ervaring te bieden.