National love a tree day

Elk jaar op 16 mei viert de wereld ‘National Love a Tree Day’. Deze dag biedt ons de kans om even stil te staan om voor de bomen en de planten te zorgen. De meeste soorten bomen gaan wel een hele  lange levens duur mee te gaan! Sommige bomen worden duizenden jaren oud. Hier bij Swan verkopen wij ook verschillende soorten planten en bloemen. Lees snel meer over wat wij allemaal voor verschillende soorten verkopen!

Marimo

De Marimo moss ball bestaat niet uit mos, maar is een zeldzame levende algensoort. Hij komt uit Japan en groeit op de bodem van Lake Akan. Door de beweging van het water rolt hij over de bodem van het meer en behoud zo zijn vorm. Hij groeit langzaam en kan meer dan 100 jaar worden. Volgens een oude Japanse legende brengt de Marimo ook geluk, leuk om deze dus cadeau te krijgen maar nog veel leuker om deze Marimo cadeau te geven.

Plant in pot

Deze leuke planten zijn van SHPPR Lifestyle en zijn te verkrijgen in verschillende soorten poten. Uniek en zo grappig!

Kapi

Deze plantenpotten zijn prachtige design potten van Krafla. Kapi is een plantenpot, die het voor planten mogelijk maakt om zelf water op te nemen. Het strakke design zorgt ervoor dat jouw woning stijlvol groen blijft!

 32,50
 40,50
 32,50
 40,50

Droogbloemen

Het gebruik van droogbloemen in huis, is een interieurtrend die je nog veel gaat zien dit jaar. Droogbloemen geven namelijk echt kleur aan jouw inrichting. Daarnaast gaan ze nog eens super lang mee en hoef je ze niet te verzorgen, wat natuurlijk erg handig is! Voor ieder interieur is er wel wat wils. Je kunt namelijk super veel kleuren gebruiken en allerlei bloemen combineren.

Deze droogbloemen zijn van SHPPR Lifestyle en zijn met de hand en met heel veel liefde samengesteld! Deze leuke bloemen geven net een beetje extra sfeer en ze gaan ook nog eens super lang mee! Passen deze droogbloemen ook niet perfect bij jouw interieur?

De waardering van www.swanmarket.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.8/10 gebaseerd op 209 reviews.